2024. 05. 28. | Teljes munkaidõ | Rajka | Kúria Restaurant Kft.Ellenőrzése, hozzávalók megrendelése ételkészítéshez - meleg és hideg ételek készítése - ételek elkészítése a közvetlen tálalás előtt - felelősség az előállított ételek minőségéért és a szabványok, technológiai eljárások, adagméretek betartásáért, - a megfelelő adagolási hőmérséklet fenntartása - a HACCP
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | HOTEL ÓZON Kft.Között az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnakAz étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítéseTermeléshez szükséges áruféleségek vételezéseAz ételek minőségének, mennyiségének
Nézze később2024. 05. 14. | Teljes munkaidõ, Diákmunkák | Budapest | Tudatos Diák IskolaszövetkezetMegfelelő edényekbe tálalása, MotiváltságÖnálló, precíz munkavégzésVendégközpontú gondolkodásMagabiztos angol nyelvtudás, Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent, Nemzetközi, pörgős, fiatalos csapatNapi egy alkalommal meleg étkezés biztosítása
Nézze később2024. 05. 14. | Teljes munkaidõ | Budapest | Hotel Yasmin Budapest Kft.Szakács Feladatok Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása különböző konyhatechnológiai eljárások alapján Nyersanyagok ízesítése, esetleges tárolása Ételek előkészítése, tálalása Látványkonyhához érkező vendégek rendeléseinek előkészítése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása
Nézze később2024. 05. 28. | Teljes munkaidõ | Rajka | professionA közvetlen tálalás előtt - felelősség az előállított ételek minőségéért és a szabványok, technológiai eljárások, adagméretek betartásáért, - a megfelelő adagolási hőmérséklet fenntartása - a HACCP és a megállapított higiéniai előírások betartása - a biztonsági előírások, a személyes higiénia és a munkahelyi
Nézze később2024. 05. 17. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionIsmertetése és betartatása - Leltározásban való részvétel - Gondoskodni a személyzetünk étkezéseiről - Termeléshez szükséges áru vételezése - Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete* Szakirányú végzettség - Vezetői tapasztalat minimum 1 év - Legalább 2 éves szakmai
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionKözött az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.* A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak - Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése - Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése - Az ételek minőségének
Nézze később2024. 05. 14. | Diákmunkák, Teljes munkaidõ | Budapest | professionMegfelelő adagokban, megfelelő edényekbe tálalása* Motiváltság - Önálló, precíz munkavégzés - Vendégközpontú gondolkodás - Magabiztos angol nyelvtudás* Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent* Nemzetközi, pörgős, fiatalos csapat - Napi egy alkalommal meleg étkezés biztosítása
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Tálalás Magyarország.