2024. 05. 17. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionIsmertetése és betartatása - Leltározásban való részvétel - Gondoskodni a személyzetünk étkezéseiről - Termeléshez szükséges áru vételezése - Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete* Szakirányú végzettség - Vezetői tapasztalat minimum 1 év - Legalább 2 éves szakmai
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionKözött az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.* A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak - Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése - Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése - Az ételek minőségének
Nézze később