2024. 05. 30. | Teljes munkaidõ | Budapest | ZSIDAI GROUP Management Kft.Aki rajong az éttermi szakmáért, bátorítunk, hogy jelentkezz erre az izgalmas lehetőségre!Mi vár Rád?A csoport éttermeinek kulináris irányítása;Fókuszterületek ellenőrzése és kontrollálása (minőség, élelmiszerbiztonság, költségek)Konyhai csapatok tréningezése, irányítása, inspirálása;Menük és táblás
Nézze később2024. 05. 28. | Teljes munkaidõ | Rajka | Kúria Restaurant Kft.A Kúria étterem Kft. az étterem fenntartására és üzemeltetésére jött létre, amely Rajkán, gyönyörű környezetben, a Duna ágára néz. Célja, hogy minőségi éttermi szolgáltatásokat nyújtson a közeli falvak lakói és turistái számára.Ha szeretne egy olyan csapat tagja lenni, amelynek célja, hogy kellemes
Nézze később2024. 05. 17. | Teljes munkaidõ | Budapest | FoodoraMindennap hálásak!Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor görgess tovább a részletekért!, Kapcsolatépítés és kapcsolattartás a foodora kiemelt éttermi partnereivelPortfólióban lévőkiemeltpartnerek rendszeres látogatása, ajánlatok/ elemzések készítése folyamatos növekedés érdekében Marketing eszközök
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | HOTEL ÓZON Kft.és a tálalás szakszerűségének felügyeleteIsmeri a HACCP előírásokatSaját munkaterület tisztántartása, Minimum 1 év A’ la carte éttermi/szállodai tapasztalat, szakács pozícióbanVendég centrikus szemléletmódMaximális igényesség önmagára és munkájáraTerhelhetőség, megbízhatóság, precizitásCsapatjátékos
Nézze később2024. 05. 30. | Teljes munkaidõ | Budapest | professionAki rajong az éttermi szakmáért, bátorítunk, hogy jelentkezz erre az izgalmas lehetőségre! Mi vár Rád? - A csoport éttermeinek kulináris irányítása; - Fókuszterületek ellenőrzése és kontrollálása (minőség, élelmiszerbiztonság, költségek) - Konyhai csapatok tréningezése, irányítása, inspirálása; - Menük
Nézze később2024. 05. 28. | Teljes munkaidõ | Rajka | professionA Kúria étterem Kft. az étterem fenntartására és üzemeltetésére jött létre, amely Rajkán, gyönyörű környezetben, a Duna ágára néz. Célja, hogy minőségi éttermi szolgáltatásokat nyújtson a közeli falvak lakói és turistái számára. Ha szeretne egy olyan csapat tagja lenni, amelynek célja
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionMennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete - Ismeri a HACCP előírásokat - Saját munkaterület tisztántartása* Minimum 1 év A’ la carte éttermi/szállodai tapasztalat, szakács pozícióban - Vendég centrikus szemléletmód - Maximális igényesség önmagára és munkájára - Terhelhetőség, megbízhatóság
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Éttermi Magyarország.