2024. 05. 17. | Teljes munkaidõ | Mór | TÁRLAT ÉTTEREM Kft.Fel, kollégákkalKiváló étel-, és tálalási minőség megtartása, produkálásaHatósági, HACCP szabályok betartásaValós szakács tapasztalatA la carte gyakorlatJó szervező-, és kommunikációs képességJó problémamegoldó képesség, Szakmai elhivatottságSzakmai alázatPozitív életszemléletVersenyképes fizetés, megegyezés
Nézze később2024. 05. 16. | Teljes munkaidõ | Budapest | Padthaiwokbar Kft.BE PART OF OUR FAMILYCAN’T WAIT FOR ULégy része a Padthai Sikersztorinak!Dinamikusan fejlődő étteremláncunk legújabb munkatársát keressük az alábbi pozícióba, Padthai élmény biztosítása vendégeink számáraRendelések pontos ÖsszekészítéseKészételek tálalása és díszítéseFriss alapanyagok
Nézze később2024. 05. 16. | Teljes munkaidõ | Budapest | CORNUTO Kft.Trófea Grill Étterem svédasztalos étkeztetésben 20 éve piacvezető szerepet tölt be.Főzés, tálalásSvédasztal feltöltéseGrillételek készítéseMinimum 3 év szállodában/svédasztalos étteremben szerzett tapasztalatnagy munkabírásgyors, pontos munakvégzéssvédasztalos étteremben, szállodában
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | HOTEL ÓZON Kft.Között az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.Konyhai csapatunk munkájában való részvételElőkészítés, felfőzés, pálya felkészítéseTermeléshez szükséges áruféleségek vételezéseAz ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyeleteIsmeri a HACCP előírásokatSaját munkaterület tisztántartása
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | HOTEL ÓZON Kft.Között az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnakAz étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítéseTermeléshez szükséges áruféleségek vételezéseAz ételek minőségének, mennyiségének
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | HOTEL ÓZON Kft.Között az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.Konyhai csapatunk munkájában való részvételA hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítéseTermeléshez szükséges áruféleségek vételezéseAz ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyeleteIsmeri a HACCP
Nézze később2024. 05. 14. | Teljes munkaidõ | Budapest | Hotel Yasmin Budapest Kft.Szakács Feladatok Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása különböző konyhatechnológiai eljárások alapján Nyersanyagok ízesítése, esetleges tárolása Ételek előkészítése, tálalása Látványkonyhához érkező vendégek rendeléseinek előkészítése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása
Nézze később2024. 05. 14. | Teljes munkaidõ | Budapest | Duna Szálloda Zrt.Szállodaláncához és inspirálódjon abból, amit Számodra hoz a holnap - Mi pedig a Budapest Marriott Hotelnél támogatunk abban, hogy megvalósítsd az álmaid!, A személyzeti konyhában az ételek elkészítése és tálalása,A személyzeti étkezések lebonyolításában való aktív részvétel,Kisegítő személyzet irányítása
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Tálalás Magyarország.