2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | HOTEL ÓZON Kft.Között az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnakAz étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítéseTermeléshez szükséges áruféleségek vételezéseAz ételek minőségének, mennyiségének
Nézze később2024. 05. 17. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionIsmertetése és betartatása - Leltározásban való részvétel - Gondoskodni a személyzetünk étkezéseiről - Termeléshez szükséges áru vételezése - Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete* Szakirányú végzettség - Vezetői tapasztalat minimum 1 év - Legalább 2 éves szakmai
Nézze később2024. 05. 15. | Teljes munkaidõ | Gyöngyös | professionKözött az egyik legkülönlegesebb vendégélmény létrehozásában.* A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak - Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése - Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése - Az ételek minőségének
Nézze később